Tekutý silikon pro výrobu forem

Dárek zdarma
Vyberte si ze 6 krásných možností!

Expresní odeslání
Vaši objednávku odešleme obratem.

Recenze
Tisíce spokojených zákazníků.

Zboží opravdu skladem
Máme velké skladové zásoby.
Související produkty
Detailní popis produktu
VIDEO: Výroba silikonové formy
VIDEO: Jak vyrobit picky pad
Technické vlastnosti:
- Hmotnostní míchací poměr směsi 100:2.
- Doba zpracovatelnosti 60-80 minut při okolní teplotě a teplotě hmoty 20 °C.
- Úplné vytvrzení za 12 hodin při okolní teplotě 20 °C.
- Tvrdost – 20 Shore A.
- Barva bílá, pololesklá.
- Viskozita: 10000 (MPa.s).
- Pevnost v tahu >= 4,3 Mpa.
- Prodloužení při přetržení >= 390 %.
- Odolnost proti přetržení, KN/m >= 27.
Upozornění:
- Míchejte alespoň 100 gramů hmoty najednou, abyste předešli nepřesnostem při odvažování. Pokud potřebujete vyrábět velmi malé formy, použijte silikonovou pastu i-gum.
- Při míchání i při aplikaci používejte ochranné rukavice a brýle.
- Použité nástroje vyčistěte ředidlem.
- Obal zlikvidujte v souladu s místními platnými předpisy.
- Při zasažení očí je vypláchněte velkým množstvím vody.
- Vyvarujte se polknutí či vdechnutí materiálu. Při požití nebo zasažení sliznic vyhledejte lékaře.
- Po práci si důkladně umyjte ruce, zejména před jídlem. Při tvoření výrobku nekuřte, nepijte ani nejezte.
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
MP
Milan Paul
Děkuji za zájem,ale ještě jsem neměl možnost ho použít. Ale bude to dobré. Hezký den Milan Paul
5
JZ
Jaroslav Zelený
vyborny
5
MV
Miroslav Vrba
Doporučuji
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.